TINIUS BILSENTER AS

F.A.Q.

Ofte stilte spørsmål om gratis frakt

  • Hvor lang tid tar det å få bilen levert?

Dette avhenger helt av transportør sin logistikk. I Sør-Norge er det en gjennomsnittlig leveringstid på 7 dager, noen ganger går det mye raskere enn dette også. Fra Trondheim og videre Nord kan transporten ta lengre tid, 7-14 dager, men av erfaring så blir bilene som regel levert raskere enn det.

Tinius Bilsenter AS har ingen eierskap til transportøren, og kan derfor ikke garantere 100% nøyaktig når bilen ankommer deg som kunde. Men du får en sporingslink på telefonen din hvor du kan se estimert ankomsttid, kort tid etter at du har inngått kjøpekontrakt.

  • Kan jeg heller få prisavslag tilsvarende fraktkostnader?

Nei vi gir ikke noe prisavslag tilsvarende fraktkostnader. Du som kunde betaler ingenting ekstra for å få bilen levert inntil 500 km fra Oslo. Denne tjenesten er helt gratis for deg som kunde å benytte.

  • Er transporten gratis for meg som kunde?

Tinius Bilsenter AS tilbyr gratis frakt til deg som kunde når du kjøper bil hos oss. Dette gjør hverdagen enklere for de fleste, og mange har ikke mulighet til å hente bil selv. Tilbudet gjelder inntil ca 500 kilometer fra Oslo området. Bor du lengre unna så ta gjerne kontakt for et uforpliktende godt tilbud.

  • Hvordan blir bilene transportert?

Norsk Biltransport AS jobber for å sikre effektiv og sikker frakt. De bruker spesiallagde lastebiler konstruert for å laste kun biler. Disse laster opptil ti biler samtidig. I tillegg bruker de båter for distanser lenger nord i landet.

De fleste biler som transporteres skal innom en eller flere terminaler før de når sin endelige destinasjon. Dette er fordi bilene først samlastes med andre biler som skal til ulike steder i landet, og underveis på turen går via terminal for å omlastes – slik at biler som skal i samme retning kan gå videre på samme lastebil..